Lentopallo iskettiin tytön kasvoihin – seuraus yllätti jokaisen!

Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Scott Sterling on fiktiivinen urheiluhahmo, joka esiintyy Studio C -televisiosarjassa. Sterlingistä lähti aikoinaan leviämään YouTubessa video, jossa hän torjui jalkapalloja ja lentopalloja ottamalla osumat suoraan kasvoihinsa. Nyt hauska video on tapahtunut tosielämässä, kun eräs tyttö sai lentopallosta kasvoihinsa.

Payton spoja -nimiselle YouTube-kanavalle on lisätty Idahossa kuvattu video, jossa näkyy osa tyttöjen lentopallo-ottelusta. Ottelussa yksi tytöistä kokee Sterling-hetken tosielämässä kun lentopallo kiitää kovalla vauhdilla suoraan keskelle hänen kasvojaan.

Pallo osuu kasvoihin niin lujaa, että tyttö horjahtaa taaksepäin. Osuman ansiosta pallo lentää takaisin vastapuolen joukkueelle, joka ei saa sitä kiinni ja osuu kenttään. Tytöt alkavat riemuitsemaan saamistaan pisteistä, joiden eteen yksi joukkuetoveri joutui hieman kärsimään. Videoon onkin jo kommentoitu, että videon lataajan tulee varautua väistämättömiin Scott Sterling -vitseihin.