Mies murtautui hampurilaisravintolaan – paistoi itselleen ruokaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Valvontakamerat tallentavat videoille toisinaan hieman heikkolahjaisten rikollisten toimia. Pääsemme jälleen kerran nauramaan eräälle kriminaalille, joka päätti mennä ilman lupaa hampurilaisravintolaan. Syynä oli karmiva nälkä.

Associated Press on julkaissut Washington D.C.:n poliisiviranomaisten julkaiseman valvontakameramateriaalin koko maailman ihmeteltäväksi. Mies oli hiipinyt keskellä yötä paikalliseen Five Guys -ravintolaan ja pannut grillin tulille. Nälkäinen rikollinen valmisti itselleen kaksi juustohampurilaista.

Videolla näkyy, kuinka hampurilaisia paistava mies puhuu samaan aikaan kännykkäänsä. Hän pääsi sisään viimeisen työntekijän lähdettyä kotiinsa. Mies varasti kahden purilaisen lisäksi ainakin yhden vesipullon. Tekijää etsitään edelleen, Us News Uutisoi.