Espanjattaren kaula-aukko lähenteli mautonta – paljastiko liikaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espanjalainen näyttelijäkaunotar Paz Vega ei ole kovin monille suomalaisille tuttu tähti, sillä hänet tunnetaan pääasiassa latinomaailmassa. Palkittu elokuvatähti tekee kuitenkin edelleen nousua myös Hollywoodissa.

Nyt Paz Vega on kuvattu Cannesin elokuvajuhlilla, jossa hän osallistui lukemattomien muiden julkkistähtien tavoin The BFG -elokuvan ensi-iltajuhliin. Vegalla oli yksi illan rohkeimmista kaula-aukoista, joka oli mahdollisesti jopa mauttoman paljastava.

40-vuotias Paz Vega, oikealta nimeltään Paz Campos Trigo, on espanjalainen näyttelijätär, joka aloitti näyttelijäuransa espanjalaisista televisiosarjoista. Kansainvälisen läpimurtonsa hän teki viimeistään vuonna 2002, jolloin hänet palkittiin Goya-palkinnolla parhaana uutena naistähtenä. Suomalaisille Paz on tuttu ainakin elokuvasta Spanglish – käännöskukkasia.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash