Taylor Swift varttui tyrmääväksi kaunottareksi – tältä näyttää iltapuvussa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman viime vuosien menestyneimpiin poptähtiin lukeutuva Taylor Swift oli vielä pari vuotta sitten hento ja joidenkin mukaan jopa anorektisen laiha teinityttö, jota ei olisi voinut tuolloin kuvitellakaan punaisten mattojen kuumimmaksi kaunottareksi. Toisin kävi.

Kuva: Splash
Taylor Swift vuonna 2010. Kuva: Splash

Swiftin poikaystävä Calvin Harris muuttui pari vuotta sitten yhdessä hujauksessa ruipelosta DJ-taviksesta huippubrändien komeaksi miesmalliksi.

Nyt Taylor on käynyt aivan saman kehityskaaren, sillä viikonloppuna hän tyrmäsi Los Angelesissa järjestetyssä 64. vuosittaisessa musiikkialan BMI Pop Awards -palkintogaalassa. Vuoden Taylor Swift -palkinnolla palkkittu Taylor Swift asteli nimittäin punaiselle matolle iltapuvussa todella pysäyttävän upeana.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash