Armin van Buuren elokuussa Weekend Festivaleille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin DJ-huippuihin lukeutuva Armin van Buuren saapuu esiintymään Suomeen elokuussa. Kansainvälisten DJ-listojen kärkipaikkoja vuosien ajan hallinnut mies nähdään esiintyy 5. – 6. elokuuta Weekend Festivaleilla Helsingin Kyläsaaressa.

Hollantilainen Armin van Buuren on musiikin monitaituri. Hän on huippu-DJ sekä tuottaja, pianisti ja lauluntekijä. Van Buuren on isännöinyt jättisuosittua, yli 80 maahan lähetettävää A State of Trance -radio-ohjelmaa vuodesta 2001 ja hänet on äänestetty viidesti ykköseksi DJ Mag –lehden maailmanlaajuisella DJ-listalla. Vuonna 2014 van Buuren sai Grammy-ehdokkuuden singlestään This Is What It Feels Like.

Weekend Festivalilla nähdään tänä kesänä DJ Mag –lehden Top 100 DJ -listan kärkiviisikko, eli Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin Van Buuren, Martin Garrix ja Tiësto. Kotimaista tähtikaartia festivaalilla edustavat muun muassa Antti Tuisku ja JVG. Tapahtuma järjestetään elokuussa samaan aikaan myös Virossa ja Ruotsissa.