Caitlyn Jenner on kadoksissa – etsii itseään eniten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

I Am Cait -realityohjelmaansa esitetään suomalaisella AVA-televisiokanavalla, ja pääosassa on sukupuoltaan vaihtanut Caitlyn Jenner. Kardashianien matriarkaalisessa ympäristössä vuosikymmeniä aikaansa viettänyt Caitlyn Jenner on ollut hissukseen sosiaalisesta elämästään romanttisessa mielessä.

Äskettäin Caitlyn kertoi, että olisi valmis kohtaamaan elämänsä miehen. Nyt 66-vuotias nainen on tullut toisiin aatoksiin, ja haluaa keskittyä omaan hyvinvointiin ja itsensä tuntemiseen. Hän kirjoitti WhoSay-blogiinsa, että hän on miettinyt sukupuolen korjaamisen jälkeen, että ketä alkaisi tapailla. Nyt hän on päättänyt seurustella itsensä kanssa.

– Nyt on kulunut yhdeksän kuukautta ja mietin edelleen kuka olen. En ole varma tulisiko minun seurustella transseksuaalisia miehiä vai naisia. Tyttäreni olisivat varmasti hämmentyneitä, jos seurustelisin miehen kanssa.

Caitlynin kanssa 24 vuotta yhdessä ollut Kris Jenner on yllättynyt ex-miehensä halusta seurustella miesten kanssa. Nainen haluaa Caitlynin olevan onnellinen. Hän itse myöntää käsittelevänsä vaikeaa asiaa askel kerrallaan.