Ensitreffien oudoimmat käänteet – näitä olet tuskin kokenut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nainen valmistautuu yleensä huolellisesti ensimmäisiin treffeihin. Hän huolittelee ulkonäkönsä ja varmistaa, että kaikki on vähintäänkin tip top. Valitettavasti treffit etenevät vain harvoin kuin romanttisissa elokuvissa tai täysin suunnitelmien mukaan.

Sen sijaan yleistä on, että ensimmäiset treffit ovat kuin suoraan komediapläjäyksestä tai sketsisarjasta. Suit Direct -sivusto on nyt listannut viisi ihmeellisintä asiaa, mitä naiset ovat todistaneet ensitreffeillä. Yksi neitokaisista kertoo, että ravintolaan oli saapunut mies omien eväsleipiensä kanssa.

Toinen nainen paljastaa, että hänellä meni maku koko treffeihin jo alkumetreillä, kun deitti tuli suoraan hänen luokseen ja suuteli pitkään kaulalle. Yhtä hullunkuriselta kuulostaa se, että mies vie naisen ensitreffeille pikaravintola McDonald’siin.

Eräs unelmien kumppania etsivä kauhistelee seuralaista, joka keskusteli koko illan lämpöilmapumpuista. Eräs mies oli puolestaan tuonut äitinsä mukanaan illalliselle, ja tässä jos missä menee jokaisen naisen raja.