Gigi Hadidilta suloinen rakkaudenosoitus Zayn Malikille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa kovaa vauhtia tekevä Gigi Hadid on silminnähden rakastunut poptähti Zayn Malikiin. Pariskunta nähdään usein hempeilemässä julkisesti, minkä lisäksi Hadid ja Malik tekivät yhdessä huhtikuussa muotinumeron Vogue-lehteen.

21-vuotias Hadid näyttää olevan korviaan myöten rakastunut Malikiin, jolle osaa myös näyttää kiintymyksensä. Nyt Gigi Hadid on sulostuttanut New Yorkissa Times Squaren katuja astellessaan hauskalla Zayn Malik -aiheisella tekstillä varustettu lyhythihainen paita yllään.

Hadidin paidassa luki: ”Lol ur not Zayn Malik”, mikä kehottaakin muita miespuolisia kosiskelijoita pysymään kaukana kaunottaresta. Paidan teksti kertoo muille miehille suoraan, että heillä ei ole Hadidiin mitään mahdollisuuksia siitä yksinkertaisesta syystä, että he eivät ole Zayn Malik.

Splash
Splash
Splash
Splash