Hurjapää uhmasi tornadoa – ei kannata kokeilla samaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kun ulkona vallitsee vaaralliset sääolosuhteet, ihmisiä yleensä kehotetaan pysymään sisällä tai ainakin välttämään alueita, joissa myrsky on pahimmillaan. Eräät autoilijat päättivät tornadon iskiessä kuitenkin uhmata kovan tuulen voimia ja ajaa suoraan myrskyä päin.

AccuWeather-sääsivusto on julkaissut omalla YouTube-kanavallaan videon, jossa autossa istuva seurue ajaa suoraan tornadoa kohti. Auto on todella lähellä myrskyä, mutta kuski jatkaa kuitenkin pelottomasti ajamista tornadoa päin vaikka näky voisi hirvittää jo hurjapäisintäkin.

Seurue on kuvannut videolle näkyä, joka heidän edessään avautuu. Kuski ajaa autolla lähemmäksi tornadoa, joka näyttää olevan niin kova, että se repii kaiken tieltään. Kuvassa nähdään Coloradon Wrayssa riehunut tornado harvinaisen läheltä, minkä vuoksi video onkin jo nopeasti saanut yli kaksi miljoonaa katselua.