Janice Dickinson taistelee syöpää vastaan – halusi silti takapuolen kohotuksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman ensimmäinen huippumalli Janice Dickinson on menossa naimisiin. Dickinson suunnittelee kesähäitä psykiatri Rocky Gernerin kanssa samalla kun nainen taistelee hengestään. Dickinsonilla on rintasyöpä, mutta kamppailustaan huolimatta nainen on päättänyt näyttää parhaalta mahdolliselta itseltään tärkeänä juhlapäivänään.

61-vuotias Dickinson oli Gallery Montaignessa West Hollywoodissa sovittelemassa itselleen hääpukuja, joista parhaan löydettyään nainen huomasi erään ongelman. Dickinsonin takapuoli ei ollut hänen mielestään pukuun enää tarpeeksi terhakka, minkä vuoksi hän lähti etsimään apua kauneuskirurgilta.

Dickinson taistelee rintasyöpää vastaan ja käy syöpähoidoissa, mutta nainen koki silti olevansa tarpeeksi voimissaan pientä takapuolen operointia varten. Dickinson olisi ollut valmis ottamaan kirurgisen operaation hänen takapuoleensa sen kohottamiseksi, mutta tällä kerralla selvittiin kuitenkin ilman leikkausta kun kirurgi Maz Ghodsian keksi vaihtoehtoisen tavan nostaa naisen takapuolta.