Mansesterin Saravon Pekka -jättihitillä jo miljoona kuuntelua Spotifyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelaisen Mansesterin julkaisema Saravon Pekka -hitti on saavuttanut kuukaudessa jo yli miljoona kuuntelua Spotify -palvelussa. Kappaleesta tuli hitti, kun Tappara voitti Liigan mestaruuden, ja parhaillaan kiekkohitti soi jokaisessa Suomen pelissä myös jääkiekon MM-kisoissa Pietarissa.

Kappale julkaistiin 12. huhikuuta. Spotifyn lisäksi myös YouTubessa katselumäärät lähentelee miljoonaa. Mansesteri on ensimmäinen omakustanteinen bändi pitkään aikaan, joka on näin lyhyessä ajassa saavuttanut jo yli puolet kultalevystä.

Viime viikolla Mansesteri julkaisi Saravon Pekka -kappaleelle jatkoa MM16-kisabiisinä Ykköset. Biisissä kunniaa saa esimerkiksi Hatrick Patrik, eli Patrik Laine. Kappaleella mukana laulaa ja soittaa kitaraa Popedasta tunnettu Costello Hautamäki sekä Mustista Enkeleistä tuttu Jussi Aaltonen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat