Nainen luuli synnyttävänsä yhden lapsen – synnyttikin viisi lasta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias Intiassa asuva Manita Singh luuli odottavansa vain yhtä lasta. Synnytyksen alettua kävi kuitenkin nopesti ilmi, että naisen vatsassa kasvoi viisi vauvaa ilman, että Singh tai hänen miehensä oli asiasta tietoinen.

Nainen oli ihmetellyt 26 raskausviikolla tuntemiaan synnytyskipuja. Hän oli mennyt sairaalaan, jossa synnytys oli alkanut. Singh synnytti luonnollisesti puolen tunnin aikana viisi vauvaa, jotka olivat kaikki terveitä tyttöjä. Nainen ei tiennyt odottavansa viittä lasta, koska hän ei ollut koskaan käynyt ultraäänikuvauksissa.

Daily Mail -lehden mukaan lääkärit ovat kertoneet Singhin synnytyksen olevan ensimmäinen, jossa viitoset tuodaan maailmaan luonnollisen synnytyksen avulla. Keskosina syntyneet tyttäret ovat kaikki vain noin puolitoistakiloisia, minkä vuoksi heitä pidetään vielä jonkin aikaa sairaalassa tarkkailussa.