Näyttelijätär poistettiin ravintolasta – heitteli tarjoilijaa ranskalaisilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruby Rose on australialainen näyttelijä, malli, dj ja taiteilija, josta tuli taanoin yksi maansa puhutuimmista tähdistä. Ruby liittyi suositun Orange Is The New Black -televisiosarjan näyttelijäkaartiin, minkä seurauksena hänestä nousi kerralla monien ihailema seksisymboli. Nyt raitistunut Rose on saanut kuulla kunniansa heiteltyään ravintolassa hekilökuntaa ranskalaisilla.

Ruby Rose oli ollut seurueensa kanssa syömässä New Orleansissa sijaitsevassa ravintolassa. He joutuivat odottamaan niin kauan ruokiaan, että henkilökunta oli tarjonnut heille ilmaisia drinkkejä. Kun Rose oli kieltäytynyt ja kertonut, että hän ei juo alkoholia, hän oli kertomansa mukaan saanut loukkaavia kommentteja tarjoilijalta osakseen.

Tarjoilija oli Rosen mukaan loukannut hänen raittiuttaan, mikä oli saanut Rosen vihastumaan nopeasti. Rose oli alkanut heittelemään tarjoilijaa ranskalaisilla perunoilla, minkä seurauksena heidät oli heitetty ravintolasta ulos.