Sinead O’Connorin pelätään tehneen itsemurhan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Sinead O’Connor nousi supersuosioon 90-luvun alussa, kun hänen Nothing Compares 2 U -kappaleensa nousi jättihitiksi ja muodostui ikivihreäksi klassikoksi. Viime vuosina Sinead O’Connor on yrittäny useaan kertaan itsemurhaa. Nyt hän on kadonnut ja tiettävästi itsetuhoinen.

Stara kertoi viime syksynä kuinka Sinead O’Connor julkaisi Facebookissa hyytävän viestin, jossa kertoi ottaneensa yliannostuksen ja olevansa väärällä nimellä hotellissa jossain päin Irlantia. Poliisi onnistui löytämään poptähden ajoissa ja hänet toimitettiin sairaalahoitoon. Viimeisin katoaminen tapahtui eilen sunnuntaina Yhdysvalloissa.

Viimeisimpien tietojen mukaan laulaja lähti polkupyörällä liikkeelle Chicagon Wilmetten asuinalueella sunnuntaina iltapäivällä, minkä jälkeen hänestä ei ole tehty enää havaintoja. Viranomaisille katoamisesta tehtiin ilmoitus sunnuntaina iltapäivällä, ja parhaillaan poliisi etsii laulajaa. Virallisen statuksen mukaan hän on ”kadonnut ja itsetuhoinen”.

Sinead O’Connor julkaisi ensimmäisen listoille nousseen Mandinka-nimisen singlensä vuonna 1988, mutta vasta kaksi vuotta myöhemmin julkaistu Nothing Compares 2 U rikkoi potin ja nousi muiden muassa Britannian singlelistan ykköseksi. Sittemmin singlet nousivat parhaimmillaan enää hädin tuskin Top 20 -listalle ja Sinead jäi yhden hitin ihmeeksi. Kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivä laulajatar on ollut itsetuhoisuutensa takia myös psykiatrisessa hoidossa.