Stara Sinead O’Connor

Viihdeuutiset

Poliisi vahvisti: Sinead O’Connor on löytynyt elossa

Irlantilainen 90-luvulla supersuosioon noussut laulaja ja lauluntekijä Sinead O’Connor sai monet huolestumaan ollessaan yli vuorokauden kateissa. Nyt poliisit ovat kuitenkin BBC News -uutisten mukaan varmistaneet, että laulaja on löytynyt ja hän on kunnossa.

49-vuotias Sinead O’Connor on kärsinyt pitkään masennuksesta ja ollut jaksoittain myös itsetuhoinen, minkä vuoksi muusikon katoaminen sai monet huolestumaan. Viimeisimmät havainnot naisesta tehtiin ennen katoamista kun hän oli lähtenyt ajelemaan polkupyörällä, ja poliisin mukaan vaara naisen itsetuhoisuudesta oli katoamishetkellä olemassa.

O’Connor oli asunut muutamia viikkoja ystäviensä luona Chicagossa ennen katoamistaan. Poliisi ei kerro tarkempia tietoja siitä miten nainen lopulta löytyi, mutta Sinead O’Connor on kuitenkin poliisin mukaan nyt turvassa.

Viihdeuutiset

Sinead O’Connorin pelätään tehneen itsemurhan

Laulajatähti Sinead O’Connor nousi supersuosioon 90-luvun alussa, kun hänen Nothing Compares 2 U -kappaleensa nousi jättihitiksi ja muodostui ikivihreäksi klassikoksi. Viime vuosina Sinead O’Connor on yrittäny useaan kertaan itsemurhaa. Nyt hän on kadonnut ja tiettävästi itsetuhoinen.

Stara kertoi viime syksynä kuinka Sinead O’Connor julkaisi Facebookissa hyytävän viestin, jossa kertoi ottaneensa yliannostuksen ja olevansa väärällä nimellä hotellissa jossain päin Irlantia. Poliisi onnistui löytämään poptähden ajoissa ja hänet toimitettiin sairaalahoitoon. Viimeisin katoaminen tapahtui eilen sunnuntaina Yhdysvalloissa.

Viimeisimpien tietojen mukaan laulaja lähti polkupyörällä liikkeelle Chicagon Wilmetten asuinalueella sunnuntaina iltapäivällä, minkä jälkeen hänestä ei ole tehty enää havaintoja. Viranomaisille katoamisesta tehtiin ilmoitus sunnuntaina iltapäivällä, ja parhaillaan poliisi etsii laulajaa. Virallisen statuksen mukaan hän on ”kadonnut ja itsetuhoinen”.

Sinead O’Connor julkaisi ensimmäisen listoille nousseen Mandinka-nimisen singlensä vuonna 1988, mutta vasta kaksi vuotta myöhemmin julkaistu Nothing Compares 2 U rikkoi potin ja nousi muiden muassa Britannian singlelistan ykköseksi. Sittemmin singlet nousivat parhaimmillaan enää hädin tuskin Top 20 -listalle ja Sinead jäi yhden hitin ihmeeksi. Kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivä laulajatar on ollut itsetuhoisuutensa takia myös psykiatrisessa hoidossa.

Viihdeuutiset

Poplaulajatar Miley Cyrusille: ”Älä tee itsestäsi prostituoitua!”

Poptähti Miley Cyrus on saanut viime aikoina enemmän julkisuutta edesottamuksiensa kuin musiikillisten ansioidensa takia, vaikka hän on niittänyt menestystä myös ammatillisesti. Samalla kun Wrecking Ball -single rikkoo ennätyksiä, popparin rohkea tyyli on huolestuttanut muut artistit.

Nyt kukkahattutätimäisiä neuvojaan on jaellut ysäripoppari Sinead O’Connor, jonka Nothing Compares 2 U -musiikkivideolta Miley otti vaikutteita Wrecking Ball -videolleen. Kyseisellä videolla neitokainen nähdään ilkosillaan, ja vihjaavien eleiden kanssa.

– Sinulla on tarpeeksi lahjoja, joten älä anna musiikkibisneksen tehdä itsestäsi prostituoitua. Levysi ovat tarpeeksi hyviä, sinun ei tarvitse karistaa Hannah Montanan viittaa. Hän on todella kaukana. Ei siksi, että riisuit itsesi, vaan koska teet hienoja levyjä, kertoi 46-vuotias Sinead Mileylle avoimessa kirjeessään.

Sinead on viestissään Daily Mail -lehden mukaan imarreltu siitä, että häntä pidetään roolimallina. Hän on eniten huolissaan Cyrusta ympäröivistä ihmisistä. O’Connor ei pidä heitä hyviä vaikuttimina nuorelle tähdelle, koska he kannustavat tätä nuolemaan videollaan lekaa.

Cyrus erosi vastikään kihlatustaan Liam Hemsworthista. Pari oli yhdessä useamman vuoden, mutta nousevalle näyttelijämiehelle oli liikaa, kun Miley kiinnitti toistuvasti median huomion härskeillä tempuillaan. Viimeksi Hemsworth käytti villiin baari-iltaan 3.000 euroa.

Viihdeuutiset

Itsetuhoisen laulajan mielenterveysongelmat jatkuvat – kiertue peruttu

Laulajatähti Sinead O’Connor nousi supersuosioon 90-luvun alussa, kun hänen Nothing Compares 2 U -kappaleensa nousi jättihitiksi ja muodostui lopulta ikivihreäksi slovariklassikoksi. Sinead O’Connor paljasti taannoin yrittäneensä yhden viikon sisällä kaksi kertaa itsemurhaa muun muuassa yliannostuksella.

Irlantilainen laulajatar on nyt joutunut perumaan kaikki tämän vuoden esiintymisensä mielenterveysongelmiensa vuoksi. Nettisivuillaan ilmoituksensa tehnyt Sinead kertoo, kuinka hänen lääkärinsä neuvoi häntä jo aiemmin, ettei kiertueelle lähteminen olisi hyväksi hänen terveydelleen. Kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivä laulajatar on nyt tullut itse samaan tulokseen, ja hän on perunut kiertueensa.

Sinead on ollut muun muassa itsetuhoisuutensa takia psykiatrisessa hoidossa. Laulajatar on kärsinyt viime aikoina myös avio-ongelmista neljännen aviomiehensä Barry Herridgen kanssa. Pariskunnan kohututtu pika-avioliitto päättyi eroon vain 16 päivän jälkeen, mutta sittemmin jatkui, päättyi uudelleen ja taas jatkui. Tällä hetkellä suhteen uumoillaan kuitenkin päättyneen lopullisesti.

45-vuotias Sinead O’Connor julkaisi ensimmäisen listoille nousseen Mandinka-nimisen singlensä vuonna 1988, mutta vasta kaksi vuotta myöhemmin julkaistu Nothing Compares 2 U rikkoi potin ja nousi muiden muassa Britannian singlelistan ykköseksi. Sittemmin singlet nousivat parhaimmillaan enää hädin tuskin Top 20 -listalle ja Sinead jäi yhden hitin ihmeeksi.