Sinead O’Connorin hyytävä Facebook-viesti – ilmoitti tekevänsä itsemurhan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Sinead O’Connor nousi supersuosioon 90-luvun alussa, kun hänen Nothing Compares 2 U -kappaleensa nousi jättihitiksi ja muodostui ikivihreäksi klassikoksi. Pari vuotta sitten Sinead O’Connor yritti pariin kertaan itsemurhaa, ja eilen niin tapahtui jälleen.

O’Connor julkaisi Facebookissa hyytävän viestin, jossa kertoi ottaneensa yliannostuksen ja olevansa ”väärällä nimellä hotellissa jossain päin Irlantia”. Viestistä ilmoitettiin poliisille, joka onnistui löytämään poptähden ajoissa. Hänet on nyt toimitettu sairaalahoitoon, Irish Examiner uutisoi.

Sinead O’Connor julkaisi ensimmäisen listoille nousseen Mandinka-nimisen singlensä vuonna 1988, mutta vasta kaksi vuotta myöhemmin julkaistu Nothing Compares 2 U rikkoi potin ja nousi muiden muassa Britannian singlelistan ykköseksi. Sittemmin singlet nousivat parhaimmillaan enää hädin tuskin Top 20 -listalle ja Sinead jäi yhden hitin ihmeeksi. Kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivä laulajatar on ollut itsetuhoisuutensa takia psykiatrisessa hoidossa.