Azealia Banksin raju hyökkäys – Zayn Malik sai kuulla kunniansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

212-hitistään monien tietoisuuteen noussut amerikkalainen räppäri Azealia Banks uskoo, että hänen musiikkivideotaan on kopioitu. Banksin mukaan Zayn Malikin Like I Would -kappaleeseen tehdyn musiikkivideon idea on varastettu suoraan hänen musiikkivideostaan.

Azealia Banks julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän vertaili oman videonsa ja Malikin videon kuvia keskenään ja näki niiden välillä suoran yhtenäisyyden. Banks kuitenkin kertoi kuvansa yhteydessä, että hän ei ole asiasta vihainen, koska Zayn on suloinen. Tähän tuli kuitenkin nopeasti muutos kun räppäri luuli saaneensa mieheltä tylyn vastauksen.

Malik kertoi twiitissään huomaavansa yhteydenottoyritykset, mutta sivuuttavansa ne täysin. Kommentti ei kuitenkaan tainnut viitata Banksin aiemmin julkaisemaan kuvaan vaikka räppäri niin luulikin. Banks suuttui twiitistä, minkä jälkeen hän raivostuikin suunnattomasti.

Azealia Banks alkoi haukkumaan Malikia sosiaalisessa mediassa ja hyökkäsi miestä kohtaan heittämällä todella rasistisia ja homofobisia kommentteja. Miestä puolustamaan nousseet ovat Independent-lehden mukaan pyytäneet Twitteriä sulkemaan Banksin tilin kokonaan vihamielisen somehyökkäyksen vuoksi.

Damn Zayn be mood boarding the fuck of out me ?.. I'm not mad about this though. Zayn is a cutie pie

Kuva, jonka Azealia Banks (@azealiabanks) julkaisi