Poliisi vahvisti: Sinead O’Connor on löytynyt elossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Irlantilainen 90-luvulla supersuosioon noussut laulaja ja lauluntekijä Sinead O’Connor sai monet huolestumaan ollessaan yli vuorokauden kateissa. Nyt poliisit ovat kuitenkin BBC News -uutisten mukaan varmistaneet, että laulaja on löytynyt ja hän on kunnossa.

49-vuotias Sinead O’Connor on kärsinyt pitkään masennuksesta ja ollut jaksoittain myös itsetuhoinen, minkä vuoksi muusikon katoaminen sai monet huolestumaan. Viimeisimmät havainnot naisesta tehtiin ennen katoamista kun hän oli lähtenyt ajelemaan polkupyörällä, ja poliisin mukaan vaara naisen itsetuhoisuudesta oli katoamishetkellä olemassa.

O’Connor oli asunut muutamia viikkoja ystäviensä luona Chicagossa ennen katoamistaan. Poliisi ei kerro tarkempia tietoja siitä miten nainen lopulta löytyi, mutta Sinead O’Connor on kuitenkin poliisin mukaan nyt turvassa.