Vuohella vain kaksi jalkaa – ei surkuttele vaan nauttii elämästään!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kiinassa eräällä maatilalla vuohi synnytti kilin, jolta puuttui takajalat kokonaan. Maatilan isäntä epäili Mirror-lehden mukaan kilin selviämistä, mutta hän sai kuitenkin nopeasti huomata, että kilille on annettava mahdollisuus elää sen todellisen taistelijaluonteen vuoksi.

Musta kili kävelee muiden lajitoveriensa joukossa kuin siinä ei olisi mitään erikoista. Se on oppinut nopeasti tasapainottelemaan pelkkien takakoipiensa avulla ja pitämään keskivartaloaan jalkojensa keskellä. Se saa innostuessaan aina mukavasti haastetta tasapainolleen kun kilin pieni häntä alkaa heilumaan vimmatusti edestakaisin.

Kili on tällä hetkellä puolivuotias ja reipas yksilö. Se shokeerasi ensimmäistä kertaa omistajansa alkaessaan kävelemään kahdella jalalla jo viikon ikäisenä. Kili ei selvästikään ole tietoinen siitä, että sen takajalat puuttuvat vaan kili elää täysin normaalia elämäänsä ruoasta, päiväunista ja hauskoista leikeistä nauttien.