13-vuotias on freestyle-skeittauksen ihmelapsi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanilainen Isamu Yamamoto on herättänyt maailmanlaajuista hämmästystä upeilla taidoillaan freestyle-rullalautailun parissa. Erittäin lahjakas Isamu on nimittäin vasta 13-vuotias.

Siinä missä monet pojan ikätoverit opettelevat vielä yksinkertaisia temppuja skeittilaudoillaan, on Isamu Yamamoto nousemassa kovaa vahtia lajinsa huipulle. Nuoresta iästään huolimatta hän on voittanut jo lukuisia palkintoja lajin kilpailuissa.

Isamu on harrastanut skeittausta vasta viiden vuoden ajan, joten hänellä on epäilemättä edessään valoisa tulevaisuus lajin parissa. Freestyle-skeittaamisen ihmelapsen taitoja päästään seuraamaan Kuma Filmsin tuoreella Youtube-videolla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat