Äiti kuuli kuolleen tyttärensä sydämen lyövän – koskettava hetki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elintenluovutukset eivät ole vielä lähellekään niin yleisiä kuin niiden tulisi olla, sillä lukemattomat ihmiset saavat elää pidempään kuolleiden lahjoittajien elinten avulla. Eräs nuori nainen menehtyi taannoin, mutta hänen sydämensä jatkoi elämää toisen naisen rinnassa.

Nyt videolla nähdään koskettava hetki, jolloin kuolleen naisen äiti pääsi kuulemaan tyttärensä yhä sykkivän sydämen. Nykyisin sydän sykkii toisen naisen rinnassa. Nämä kaksi nebraskalaista naista jakavat aivan erityisen suhteen, sillä tyttärensä menettänyt äiti saa lohtua siitä, että osa hänen tytärtään elää edelleen. Vaikkakin toisen naisen ruumiissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat