Jymy-yllätys! Eppu Normaali esiintyi Hämeenkadulla liikkuvassa rekassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään, että Eppu Normaali -yhtyeestä tehdään Eput-niminen elokuva, joka saa ensi-iltansa vielä kuluvan vuoden aikana. Hetki sitten tamperelaiset saivat hieraista silmiään kaupungin pääkadulla, kun sitä pitkin kulkeneen rekan lavalta kuului kovaäänistä musiikkia.

Rekan lähestyessä kävi pian ilmi, että Eppu Normaali esiintyi liikkuvalla esiintymislavalla markkinoidakseen tulevaa elokuvaansa. Hämeenkadun varrella esiintymistä oli seuraamassa arviolta yli kaksi tuhatta katsojaa.

Eppu Normaali viettää tänä vuonna 40-vuotisjuhlaansa. Juhlavuoden kunniaksi bändi esiintyy elokuussa Tampereen Ratinan Stadionilla mittavassa konsertissa yhdessä Tampere Filharmonian kanssa.

– On etuoikeus olla sellaisessa asemassa kaikkien näiden vuosien jälkeen, että meistä toteutetaan elokuva. On kiinnostavaa nähdä ulkopuolisen silmin, että mistä tässä hommassa on oikein kyse. On myös hyvä, että joskus tulee ikuistettua jo melkein unohtuneet tapahtumat ja tarinat. Onneksi ihan kaikkea ei muista, muutoin ei uskaltaisi tulla ensi-iltaan, kommentoi Martti Syrjä.