Harmony of the Seas on merten jättiläinen – kuin kelluva kaupunki!

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin risteilyalus Harmony of the Seas on saapunut Southamptoniin, Iso-Britanniaan. 362-metriä pitkä ja 66 metriä leveä merten jättiläinen seilasi kaupunkiin Ranskassa Saint-Nazairen kaupungissa sijaitsevalta telakalta ja sai arvonsa mukaisen vastaanoton näyttävine vesisuihkuineen.

Kymmenettuhannet ihmiset olivat kerääntyneet kaupungin rannoille vastaanottamaan Royal Caribbean Cruises -varustamon kovasti odotettua laivaa. Seuraavaksi alus suuntaa varsinaisella neitsytmatkallaan Southamptonista kotisatamaansa Barcelonaan.

Miljardin euron arvoinen Harmony of the Seas voi ottaa 6.360 matkustajaa ja 2.100 miehistön jäsentä. Aluksella on 20 ravintolan lisäksi monipuoliset viihde- ja liikuntamahdollisuudet, joihin lukeutuvat muun muassa kelkka- ja luistinrata, 10-kerroksinen liukumäki ja köysirata. Uima-altaita on peräti 23.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash