Kitaristin huikea suoritus! Metallican koko tuotanto neljässä minuutissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Heavymusiikin suurimpiin nimiin lukeutuvalla Metallica-yhtyeellä on takanaan jo 35 vuoden ura. Bändi on julkaissut uransa aikana yhdeksän studioalbumia, ja kymmenes on parhaillaan suunnitteilla.

Youtube-muusikko Rob Scallon tiivistää tuoreella videollaan Metallican historian alle neljään minuuttiin. Mies soittaa osion jokaisesta yhtiön studioalbumilla julkaistusta kappaleesta yhteensä 3 minuutin ja 59 sekunnin aikana.

Video tarjoilee läpileikkauksen Metallican uran läpi vuonna 1983 julkaistusta Kill ’Em All -levystä aina vuoden 2008 Death Magnetic -albumiin asti. Lou Reedin kanssa yhteistyössä tehty, paljon parjattu Lulu-levy on tosin jätetty suosiolla väliin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat