Tyttö yritti huijata vanhempiaan – kirjoitti äidille kirjeen isänsä nimissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lily-tyttö oli ollut saamassa vanhemmiltaan jonkin lahjan, joka oli hänelle yllätys. Lily ei kuitenkaan malttanut odotella lahjan saamista, minkä vuoksi tyttö keksikin etevän juonen. Hän yritti nimittäin udella lahjaa äidiltään hyvin poikkeuksellisella tavalla.

Lily-tyttö oli nimittäin kirjoittanut paperille äidilleen isänsä nimissä kirjeen. Viestissä ”isä” pyysi vaimoaan kertomaan tyttärelle mitä he olivat ostaneet Lilylle lahjaksi. Don-niminen aviomies oli ehtinyt tämän jo unohtamaan, ja pyysikin nyt vaimoa kirjoittamaan lahjan vastauksena kirjeeseen.

Lapsen keksimä kirje on huvittanut ihmisiä, koska monen mielestä se voisi hyvinkin pitää paikkansa. Lapsi on ymmärtänyt hyvin sen, että todennäköisesti äiti on huolehtinut lahjasta ja on se, joka yllätyksestä pitää huolen. Harmi tytön kannalta, että äiti taitaa myös olla liian viisas vastatakseen utelukirjeeseen.

View post on imgur.com