Aikuiset kokeilivat teinien seksuaalivalistuskoetta – yllättävän vaikea!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yläkoulussa teini-ikäisille annetaan terveystiedon oppitunneilla seksuaalivalistusta. Nuoret saattavat kuunnella opettajaa lievä puna poskillaan, minkä vuoksi kaikki asiat eivät välttämättä jää muistiin. Moni seksiin liittyvä asia opitaankin virheiden ja kokemuksen kautta hieman myöhemmin.

Seksuaalivalistuksen tärkein ja yksinkertaisin oppi on se, että sukupuolitauteja ja raskaaksi tulemista pystytään helpoiten estämään olemalla harrastamatta seksiä tai käyttämällä ehkäisykeinona kondomia. Nyt aikuiset naiset laitettiin muistelemaan mitä muuta näillä valistustunneilla opetettiin.

BuzzFeedYellow laittoi muutaman naisen testiin, jossa heidän piti suorittaa yläkoululaisille suunnattu seksuaalivalistukseen liittyvä koe. Kysymykset olivatkin yllättävän vaikeita eivätkä itsevarmasti koetta suorittamaan lähteneet naiset tietäneetkään kaikkeen oikeita vastauksia.