Äiti täytti vuosia – seitsemänvuotias tytär lähetti eroviestin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Totuus kuullaan aina lasten suusta, minkä vuoksi pienten lasten hauskat letkautukset lähtevätkin välillä leviämään sosiaalisessa mediassa. Nyt erään seitsemänvuotiaan lapsen äiti sai surkuhupaisan syntymäpäiväkortin hänen tyttäreltään.

Superkt on julkaissut Imgur-sivustolla kuvan syntymäpäiväkortista, jonka hänen tyttärensä Eva oli hänelle antanut. Äiti täytti 30 vuotta, minkä vuoksi tytär oli ilmeisesti ajatellut, että hänen on pian korkea aika lentää pois pesästä ja jättää äiti.

Viestissä tytär kertoo rakastavansa äitiä lähinnä sen vuoksi, että äiti antaa tyttären katsella televisiolta. Äidin ja tyttären yhteiselo on tytön mukaan sujunut suhteellisen mukavasti, mutta Eva on kuitenkin sitä mieltä, että hänen on pian aika jatkaa elämäänsä eteenpäin. Lohdutukseksi tytär lupaa soitella välillä äidilleen.

I turned 30 and she leaves me. Ouch.