Brasilialaisen mallikaunottaren kaula-aukko hätkähdytti punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja Victoria’s Secret -enkeli Alessandra Ambrosio nähtiin taannoin juhlimassa Coachella Valley Music and Arts -festivaaleilla. Kaunotar nähtiin myös kuvissa, joissa hän valmistautui festariviikonloppuun. Parhaillaan Alessandra on kuitenkin jo Cannesissa, Ranskassa.

Eilen supermalli osallistui The Unknown Girl -elokuvan ensi-iltajuhliin upeassa valkoisessa asussa, jonka avonainen etumus korosti näyttävästi hänen rintamustaan. Asun kristallikoristelut eivät nekään jääneet varmasti keneltään huomaamatta, sillä Ambrosio oli kirjaimellisesti illan sädehtivin kaunotar.

Supermalli Alessandra Ambrosio ilmoitti taannoin, että hän aikoo tavoitella uraa muotibisneksessä myös muuten kuin mallina. Hän on nimittäin lanseerannut markkinoille oman vaatebrändin ále by Alessandra.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash