Bella Hadid gaalan paljastavimmassa iltapuvussa – tätä moni ei voisi pitää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkisuuden valokeilassa paistattelevat kaunottaret nähdään välillä hienojen tapahtumien punaisilla matoilla sellaisissa iltapuvuissa, joita moni muu ei voisi kuvitellakaan pystyvänsä pitämään. Cannesissa mallin uraa aloitteleva Bella Hadid todisti olevansa yksi näistä naisista.

19-vuotias Bella Hadid asteli Cannes Film Festival -elokuvajuhlilla The Unknown Girl -elokuvan näytöksen punaiselle matolle todella tyrmäävässä iltapuvussa. Punaisen iltapuvun oli suunnitellut Huffington Post -lehden mukaan Alexandre Vauthier -niminen muotisuunnittelija, joka näyttää rakastavan vilauttelun vaaraa.

Hadid varasti kameroiden huomion puvussa, jonka halkio ylettyi maasta aina lähes vyötärölle saakka. Myös yläosa puvusta oli todella avoin, minkä vuoksi puku ei jättänytkään juuri mitään Hadidin vartalosta arvailujen varaan.

Splash
Splash
Splash
Splash