Miesten trendi leviää – käsivarsien tulee olla karvattomat!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni nainen suosii vahausta ja sokerointeja karvanpoistomenetelminään, koska niiden sileä lopputulos säilyy pitkään. Kauneusalalla toimiva Inez Laval kertoo BuzzFeed-sivuston haastattelussa, että nykyään myös miehet ovat alkaneet poistattamaan ihokarvojaan vahauksella.

Videolla kaksi miestä kokeilee käsikarvojensa poistamista vahaamisen avulla. Lavalin mukaan käsikarvojen poistattaminen on miesten keskuudessa nouseva trendi varsinkin kesällä. Karvattomat kädet ruskettuvat kauniimmin, ne näyttävät paremmilta lyhythihaisissa paidoissa ja treenaavien miesten lihakset erottuvat ilman käsikarvoja paremmin.

Toimenpide on selvästi kivuliaampi miehelle, jolla on tummemmat ja paksummat käsikarvat. Hän päätti lopulta unohtaa toisen käden vahaamisen kokonaan liian voimakkaan kivun vuoksi. Kummatkin kätensä vahannut mies oli kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen koska hänen kätensä tuntuivat sileämmiltä ja hänen lihaksensa erottuivat paremmin.