Kevin-kissasta sometähti – on jatkuvasti hämmästynyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kevin-kissa löydettiin hylätynä pysäköintihallista vain neljän kuukauden ikäisenä. Vesipäästä kärsivän eläimen terveydentila oli heikko, eivätkä eläinkäärit uskoneet osittain sokean ja kuuron kissan elävän kauaa. Toisin kuitenkin kävi.

Kissan parkkihallista pelastanut ja eläinlääkärille toimittanut Tailah kertoo ihastuneensa Keviniin saman tien. Lääkäri varoitti hoitajan työskentelevää naista kiintymästä eläimeen liikaa, mutta Tailah päätti pitää eläimen tästäkin huolimatta. Vastoin huonoa ennustetta, kissa on jo nelivuotias ja voi hyvin.

– Kevin on iloisin, hauskin ja hölmöin pikkutyyppi jonka tunnen. Olen niin iloinen, että pystyin antamaan sille mahdollisuuden elää, Tailah kuvailee Love Meow -sivustolle.

Kevinistä on sittemmin tullut myös sometähti. Kissa näyttää jatkuvasti hämmästyneeltä, minkä ansiosta monet ovat ihastuneet Tailahin lemmikkiin. Kevinillä onkin Instagramissa jo yli 13 tuhatta seuraajaa.

Garden time is the best time! ?????☀️

Kuva, jonka Kevin (@theadventuresofkev) julkaisi

Kev loves a good chin scratch ??

Kuva, jonka Kevin (@theadventuresofkev) julkaisi

Mum can't type a caption, she's too busy laughing.. ????

Kuva, jonka Kevin (@theadventuresofkev) julkaisi