Amatöörileipurin herkut liian suloisia syötäväksi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagramissa ihmiset voivat saada paljon motivaatiota urheilemiseen seuraamalla erilaisia fitness-käyttäjätilejä ja fyysisesti hyvässä kunnossa olevia ihmisiä. Vastapainoksi Instagram tarjoilee myös paljon houkuttelevia kuvia makeista herkuista, joita katsellessa tulee nopeasti vesi kielelle.

Sosiaalisessa mediassa taitavat leipurit ja kokit esittelevät upeita tekeleitään houkuttelevissa kuvissa. Nyt Vickie Liu -niminen nainen on alkanut kasvattamaan nopeasti suosiotaan, minkä syy käykin hyvin selväksi vastustamattoman suloisia kuvia selatessa.

Vickie Liu ei ole ammatiltaan leipuri, mutta hän kuitenkin kuvailee itseään syönnin ammattilaiseksi, mikä onkin antanut naiselle tarvittavan motivaation suloisten jälkiruokien loihtimiseen. Nainen on koristellut todella upeasti donitseja, keksejä ja jäätelöitä, jotka näyttävät niin herttaisilta, että niitä ihailisi pidemmänkin aikaa ennen haukkaamista.

Played with leftover cake scraps and turned some of my donut designs into ice cream cake pops ????

Kuva, jonka Vickie Liu ? (@vickiee_yo) julkaisi

White choc raspberry minis in Tiffany blue ??

Kuva, jonka Vickie Liu ? (@vickiee_yo) julkaisi

Love you a brunch ???

Kuva, jonka Vickie Liu ? (@vickiee_yo) julkaisi

Panda overload ??? Happy Friday x

Kuva, jonka Vickie Liu ? (@vickiee_yo) julkaisi

Adorable pusheen cookies from @cuppyandcake ??? so spoilt x

Kuva, jonka Vickie Liu ? (@vickiee_yo) julkaisi

Cutest cake pops from my baker bestie @rymondtn ??? Hoppy Sunday guys x

Kuva, jonka Vickie Liu ? (@vickiee_yo) julkaisi

Ombré donuts pink edition ?

Kuva, jonka Vickie Liu ? (@vickiee_yo) julkaisi