Järjenvastaisia koripallotemppuja – 11 uutta maailmanennätystä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dude Perfect -niminen YouTube-kanava tunnetaan hurjista videoista, joilla viisi kaverusta tekevät todella näyttäviä ja vaikeita temppuja kameran kuvatessa. Viimeksi miehet temppuilivat hyppykepeillä ja tällä kerralla he yrittävät tehdä erilaisia maailmanennätyksiä.

Miehet ovat saneet paikalle Guinnessin ennätystenkirjan virallisen valvojan Michael Empricin valvomaan heidän yrityksiään tehdä ennätyksiä. Miehet heittelevät aluksi todella vaikeita koreja ja onnistuvat saamaan ennätyksen muun muassa heitosta, joka meni koriin keskeltä koripallokenttää päällä puskettuna.

Miehet rikkovat ennätykset heittäelemällä koreja myös istualtaan, pompun kautta, korkean rakennuksen katolta ja selkänsä takaa. Dude Perfect -tiimi saa rikottua yhteensä huikeat yksitoista ennätystä onnistuneilla heitoillaan.