Jasmiina auttoi koditonta Oulun McDonald’sissa: ”Nämä ovat onnen kyyneleet”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa asuu tuhansia kodittomia, jotka jäävät kuitenkin yleensä tavallisilta kansalaisilta huomaamatta. Jasmiina Salminen kohtasi erään heistä Oulun Rotuaarin McDonald’sissa ollessaan ystävänsä kanssa syömässä, ja kohtaaminen on nyt liikuttanut tuhansia suomalaisia.

Salminen huomasi ravintolassa riutuneen ja surullisen näköisen miehen. Tehdessään jo lähtöä hän kertoi ystävälleen haluavansa käydä vielä tarkistamassa onko miehellä kaikki hyvin.

– Kävin kysymässä mieheltä että onko hänellä nälkä että voisin tarjota hänelle ruokaa ja juotavaa jos hän haluaa. Miehen kasvoille ilmestyi unohtamaton hymy. Hän ei pystynyt käsittämään miksi joku halusi hänelle tarjota aterian. Mies ei ollut syönyt 3 vuorokauteen, Jasmiina Salminen kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

Mies oli asunut kadulla kahden vuoden ajan menetettyään työnsä, perheensä ja talonsa.

– Lopuksi halasin häntä ja miehellä alkoi valumaan kyyneleet. Mies sanoi: ”Älä huoli Jasmiina nämä ovat tällä kertaa onnen kyyneleet. En ikinä tule unohtamaan tätä hetkeä minkä sain viettää sun kanssa. Ensimmäistä kertaa elämässäni joku tulee kysymään onko minulla nälkä ja olenko kunnossa. Sinä kuuntelit murheeni ja tarjosit mulle kahvin, ruokaa ja sain kylmää maitoa. Sä tuut aina olemaan mun sydämessä ja ajatuksissa. Sun sydän on kultaa.

Jasmiina Salminen kertoo halunneensa jakaa kokemuksensa, koska pienikin teko voi tehdä jonkun toisen todella onnelliseksi. Kertomus on tavoittanut nopeasti tuhansia suomalaisia, joten Salmisen toive kertomuksen leviämisestä on ainakin jo toteutunut.