Todelliset sokkotreffit – molempien silmät sidottiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sokkotreffejä on järjestelty muiden toimesta ystäville jo pitkään, mutta nyt Elite Daily -sivusto halusi kokeilla miltä todelliset sokkotreffit onnistuisivat. Toisilleen tuntematon pari saatettiin viinilasillisen ajaksi yhteen sokkotreffeillä, joissa heidän tuli jutustella silmät peitettyinä.

Mies ja nainen eivät saaneet koko 20 minuutin treffien aikana nähdä toisiaan. He alkoivat juttelemaan niitä näitä treffeillä, jotka lähetettiin Facebook-sivuilla live-lähetyksenä. Treffejä seuraavat saivat kommentoida videon alle puheenaiheita ja kysymyksiä, joista pari alkoi keskenään keskustelemaan.

Mies ja nainen puhuivat toisilleen heidän mies- ja naisihanteistaan, minkä lisäksi he keskustelivat muun muassa siitä kuinka paljon lapsia he haluaisivat ja ketä he tulevat äänestämään tulevissa presidentinvaaleissa. Lopulta heidän tuli ennen siteiden silmiltä ottamista kertoa, että lähtisivätkö he toisille treffeille. Tätä seurasi kiusallinen tilanne kun toinen heistä ei halunnutkaan enää tavata uudestaan.