Verkkopalvelu paljastaa onko asunnossa murhattu joku

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harvalla ihmisellä on minkäänlaista käsitystä siitä, mitä heidän kotinsa aikaisemmat asukkaat ovat puuhanneet ja mitä näille on tapahtunut. Nyt amerikkalaisilla on mahdollisuus selvittää, onko heidän asunnossaan kuollut joku – ja millä tavalla.

DieadInHouse-verkkosivusto lupaa tajota 11.99 dollarin hintaan listan missä tahansa Yhdysvalloissa sijaitsevassa kiinteistössä tapahtuneista kuolemantapauksista. Lisäksi sivusto paljastaa, ovatko entiset asukkaat kuolleet esimerkiksi onnettomuuden, itsemurhan vai rikoksen seurauksena.

Palvelu myös kertoo ilman lisähintaa, onko rakennuksessa ollut joskus tulipalo tai onko siellä toiminut esimerkiksi amfetamiinilaboratorio. Sivustolla kerrotaan, että esimerkiksi murhat ja huumelaboratoriot saattavat vaikuttaa kiinteistön hintaan merkittävästi.

– Useimmissa osavaltioissa kotona tapahtunutta kuolemaa ei pidetä ”olennaisena seikkana”, eikä sitä tarvitse paljastaa asuntokauppojen yhteydessä. Asunnossa on saattanut tapahtua murha vain paria päivää aikaisemmin, eikä myyjän tarvitse kertoa sitä sinulle, sivustolla paljastetaan.