Chantel Jeffries bikineissä Las Vegasissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna popmaailman villikko Justin Bieber kaahasi urheiluautolla juovuspäissään pitkin Miamin katuja ja jäi kiinni rattijuopumuksen lisäksi ajokortitta-ajosta ja poliisin vastustamisesta. Kyydissä oli silloinen tyttöystävä Chantel Jeffries, mutta sittemmin heidän tiensä ovat eronneet.

Nyt Chantel Jeffries on kuvattu Las Vegasissa, jossa hän vietti viikonloppua. Erittäin pieniin bikineihin pukeutunut mallikaunotar osallistui Billboard Music Weekend -tapahtumaan ja viihtyi uima-altaalla miesseurassa. Myös Bieber oli samaan aikaan kaupungissa.

Chantel Jeffries pidätettiin 19-vuotiaana useita kertoja kotikaupungissaan Pohjois-Carolinan Jacksonvillessä. Siellä hän on päässyt poseeraamaan paparazzien ja muotikuvaajien sijaan poliisin kuvaajalle.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash