Sähkökävelypyörät tulevat – kuin juoksumatto pyörillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lopifit-niminen yritys on kehitellyt uudenlaisen tavan liikkua. He ovat tuoneet ihmisten saataville eräänlaisen pyörän, jonka päällä kävellään. Lopifit on ensimmäinen sähköinen kävelypyörä, ja sillä liikkuminen näyttää todella vaivattomalta ja hauskalta.

Lopifit-pyörässä on kaksi pyörää ja ohjaustanko kuten tavallisessa polkupyörässäkin on. Polkimien ja satulan sijaan pyörän keskellä on sähköinen juoksumatto, joka rullaa jalkojen alla ihmisen kävelyvauhtia pyörän liikkuessa eteenpäin lujemmalla vauhdilla.

Yrityksen julkaisemalla videolla nähdään miten hauskaa Lopifitilla liikkuminen oikein on. Hitaallakin kävelyvauhdilla pyörä liukuu eteenpäin mukavaa vauhtia ja sillä pystyy kulkemaan helposti muiden pyöräilijöiden seassa. Lopifit-pyöriä löytyy tällä hetkellä kuudessa eri sävyssä ja ne maksavat 1.899 euroa.