Miehet kokeilivat korkokenkiä päivän ajan – traumaattinen kokemus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet ottavat välillä yllytettyinä haasteita vastaan ja kokeilevat kävellä naisten kengillä osan päivästä. Nyt muutama rohkelikko kokeili viettää kokonaisen päivän naisten korkokengissä, joista muodostui nopeasti miesten pahin painajainen.

Korkeat korot alkavat päivän mittaan sattumaan kokeneemmankin koroilla kävelijän jalkoihin, minkä vuoksi miehet olivatkin urheita suostuessaan kokeeseen. Heidän päätökseensä saattoi kuitenkin vaikuttaa hieman se, että heillä ei ollut aavistustakaan mihin he olivat lupautuneet ennen kuin he saivat kengät jalkoihinsa.

Miesten nilkat eivät olleet tottuneet jalan uuteen asentoon, minkä vuoksi jo pelkkä kävely oli miehille vaikeaa. Stylist Magazine -kanava on julkaissut miesten kokemuksista videon, johon on koottu päivän ajalta heidän kokemansa hetket ja erilaiset vaikeudet korkokenkien kanssa.