Miehet paljastivat: Nämä seksiasennot yliarvostettuja

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eri asiat tuntuvat eri ihmisten mielestä hyviltä, minkä vuoksi myös suosittuja seksiasentoja on paljon. Cosmopolitan-lehden toimittaja Carly Ann Filbin kyseli New Yorkin kaduilla miehiltä mitkä ovat heidän mielestään yliarvostetuimpia ja tylsimpiä seksiasentoja.

Filbin joutui kyselyä tehdessään pettymään monta kertaa koska miesten mielestä tylsin asento oli naistoimittajan lempiasento. Yhdeksästä miehestä kuusi oli sitä mieltä, että yliarvostetuin seksiasento oli lähetyssaarnaaja, joka toimittajan mukaan oli mukavin asento kaikista.

Naisen mielipiteen kuullessaan miehet olivat silti sitä mieltä, että lähetyssaarnaaja on tylsin asento ja näin ollen ehkä nainenkin on tylsä pitäessään siitä eniten. Kaksi miestä oli sitä mieltä, että koira-asento oli tylsin sen vuoksi, että siinä mies ei pääse näkemään naisen kasvoja. Yhden miehen mielestä yliarvostetuin asento oli ratsastussasento.