Vedonlyönnin karu tulos – mies liimasi korvansa kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa leviää välillä haasteita, joista osa voi olla hauskoja, osa hyödyllisiä ja osa vain yksinkertaisesti typeriä. Nyt yhdessä uusimmista haasteista korvat tulee liimata kiinni pikaliimalla, mikä taitaa haasteensa kuulua viimeisimpänä mainittuun kategoriaan.

Sal Fishman on julkaissut YouTube-kanavalleen videon, jossa mies tekee superliimahaasteen ja liimaa korvansa kiinni. Mies laittaa pikaliimaa korvanlehdilleen ja painaa sen jälkeen korvat kiinni.

Mies pitää korvista kiinni ja lisää liimaa välillä varmistaakseen, että korvanlehdet todella liimautuvat korvien yläosan kanssa yhteen. Kun liima on kuivunut, korvat ovat kiinnittyneet yhteen ja mies naureskelee tempun onnistumiselle. Korvien avaamisen luulisi olevan kuitenkin vähemmän huvittava toimenpide.