Mopsiperhe päiväunilla – suloinen näky kuistilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ovat monille kuin perheenjäseniä ja useissa tapauksissa niitä hellitään ja hemmotellaankin enemmän kuin lapsia. Yleensä pienet lapset laitetaan kesällä rattaissa ulos nukkumaan päiväuniaan, mutta tällä kertaa nokosille olikin mennyt perheen koirat.

Koiraperheen omistaja on tehnyt pihalle mennessään hellyttävän löydön. Kolme mopsia makoilee väsyneenä kuistilla ja niistä jokainen on silminnähden todella rentoutuneessa tilassa. Kaksi mopsia nauttii kuistilla olevassa keinussa päivästä ja makoilee väsyneenä.

Hauskin näky on kuitenkin lastenrattaissa makoileva mopsi, joka makoilee tyytyväisenä täysin tiedottomassa tilassa. Mopsi on nukahtanut rattaisiin mukavassa asennossa selälleen ja nauttii pehmoisesta pesästään. Nämä päiväunet taisivat tulla todella tarpeeseen.