Museossa tapahtui kummia: Animaatiohahmo vaelteli huoneissa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Birminghamissa sijaitsevan museon valvontakameraan on taltioitunut huvittava näky. Sulkemisajan jälkeen museossa nimittäin vaelteli Itse ilkimys -animaatioelokuvasta tunnettu Kätyri-hahmo. Osittain tyhjentynyt heliumpallo kierteli huoneita järjestelmällisesti ja näky oli kuin animaatioelokuvasta.

Birmingham Museum and Arg Gallery on julkaissut valvontakameransa videon netissä. Näky on aiheuttanut suurta hilpeyttä ja videota on jaettu ahkerasti sosiaalisessa mediassa.

Mirror-lehden mukaan museon työntekijät ovat suhtautuneet asiaan huumorilla ja heistä on ollut riemastuttava yhteensattuma, että museossa vaelteleva hahmo on nimenomaan Kätyri. Ehkäpä Itse ilkimys suunnittelee seuraavaa iskuaan Birminghamin museoon.