Sulhanen näki tulevan vaimonsa alttarilla – reaktio sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Häät ovat sekä hääparille että sukulaisille ja ystäville koskettava juhla. Itku on monesti herkässä koko juhlapäivän kauniita puheita kuunnellessa ja tärkeän päivän jakaminen rakkaiden ihmisten ympäröimänä tuntuu upealta.

YouTube-videolla nähdään eräs sulhanen, jonka tunnemyrsky tiivistää kaikki mahdolliset ajatukset ja päässä pyörivät asiat häävieraille ja videon katsojille todella selvästi. Sulhanen herkistyy odottaessaan morsianta ulos tehdyllä alttarilla eikä pysty pidättelemään itkuaan nähdessään tulevan vaimonsa.

Sulhanen lyyhistyy kumaraan nähdessään kauniin morsiamensa kävelevän häntä kohti isänsä saattelemana. Sulhanen pyyhkii kyyneleitä silmistään ja ottaa tulevan vaimonsa vastaan. Valkoisiin pukeutunut morsian on yleensä häiden keskipiste, mutta rakastava ja naistaan avoimesti ihaileva sulhanen vei tässä kohtaa kuvaajan huomion.