Chewbacca-äidistä hervoton nettisensaatio – jo yli 140 000 000 katsojaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bloggaaja Candace Payne julkaisi Facebook-sivuillaan 21. toukokuuta videon, joka lähti nopeasti leviämään verkossa sen hyväntuulisuuden vuoksi. Payne esitteli videolla ostamaansa Chewbacca-naamaria, joka sai hänet hillittömään nauruun. Videon julkaisemisen jälkeen naiselle on ehtinyt tapahtumaan paljon, ja video on saanut jo yli 140 miljoonaa katsojaa.

Kerroimme aiemmin, että Chewbacca-videosta tuli niin suosittu, että naamarit myytiin joka paikasta loppuun ja naiselle alkoi satelemaan kutsuja haastatteluihin. Nyt Payne pääsi ajamaan juontaja James Cordenin töihin.

James Corden ajaa usein Carpool Karaoke -nimisissä videoissaan autolla töihin jonkun laulajan saattelemana. Nyt kuitenkin Chewbacca-äiti sai kunnian kuljettaa juontajan studiolle. Aluksi juontaja ei ollut ymmärtää naamarin hauskuutta, mutta laittaessaan sen omaan päähänsä hän alkoi itsekin nauramaan kovaäänisesti.