Gwen Stefani kipeästä erostaan: ”Haluan jakaa tarinani”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

46-vuotias laulaja Gwen Stefani oli naimisissa Gavin Rossdalen kanssa 13 vuotta kunnes pari päätti erota. Ero astui voimaan lokakuussa 2015, minkä jälkeen Stefani on ollut melko vaitonainen erostaan. Nyt nainen on kuitenkin paljastanut, että hänen uusin albuminsa kertoo juuri eron aiheuttamista tunteita.

Gwen Stefani päätti käyttää eron tuomia sydänsurujaan This Is What The Truth Feels Like -nimisen albumin kappaleiden kirjoittamiseen. Nainen ammensi surustaan lyriikat muun muassa kappaleisiin Red Flag ja Used To Love You.

Albumilla kuullaan kuitenkin iloisempiakin kappaleita, joiden innoittajana on Hello! Magazine -lehden mukaan toiminut laulajattaren uusi rakas Blake Shelton. Stefani koki, että hän haluaa hyödyntää kokemuksiaan ja tunteitaan, minkä vuoksi nainen päätti ammentaa uuden albumin kappaleet suoraan hänen omasta elämäntilanteestaan ja jakaa tarinansa myös muille.