Mies huijasi mediaa: ”Kylien ja Tygan seksivideo”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Entinen pariskunta Kylie Jenner ja Tyga ovat viime viikolla uutisoitujen huhujen mukaan kuvanneet ennen eroaan seksivideon. Birminghamissa asuva Ty Bracey ilmoitti Twitter-seuraajilleen, että hän ehti nappaamaan vahingossa julkaistun videon Tygan verkkosivuilta itselleen ennen kuin se poistettiin.

Media ehti innostumaan ja uutiset vuotaneesta seksivideosta levisivät nopeasti ympäri maailmaa. Ty Bracey on nyt kuitenkin myöntänyt The LAD Bible -sivustolle, että huhumyllyn käynnistäminen oli pelkkä kokeilu eikä mitään materiaalia pariskunnasta oikeasti ole hänen hallussaan.

Siitä ei ole vielä selvyyttä, että onko Tygan ja Kylien kuvaama seksinauha jossain jonkun löydettävissä, mutta Braceyn hallussa videomateriaali ei kuitenkaan ole. Bracey halusi vain kokeilla kuinka paljon yksi twiitti voisi sekoittaa pakkaa ja millainen vaikutus sillä olisi.