Snapchatin koirafiltteri poistettiin – miljoonat käyttäjät suivaantuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu pikaviestipalvelu Snapchat on joutunut miljoonien käyttäjien vihan kohteeksi, kun se päätti täysin yllättäen poistaa lähes ikoniseksi muodostuneen koirafiltterinsä. Varsinkin teini-ikäisten jättisuosioon noussut filtteri tekee kasvoista automaattisesti koiran kasvot lisäämällä korvat ja kuonon.

Snapchat
Snapchat

Nyt Snapchat Dog Filter on saanut antaa tilaa markkinavoimille, sillä sen – ja monen muun – tilalle vaihdettiin X-Men: Apocalypse -elokuvan filtterit. Sovellukseen tuli tilapäisesti yhdeksän eri filtteriä, joiden avulla käyttäjä voi muuttaa itsensä elokuvan supersankariksi. Samaan kampanjaan liittyy myös mahdollisuus ostaa elokuvaliput suoraan Snapchatin sovelluksesta.

Sosiaalinen media on täyttynyt viesteistä, joissa Snapchatin käyttäjät surkuttelevat tilannetta.