Bam Margeran vaimo kolaroi juovuksissa – Porsche lunastukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jackass-ryhmästä tunnettu rocktähti Bam Margera meni taannoin naimisiin Nicole Boydin kanssa. Hääparin vihki tunnettu Hanoi Rocks -kitaristi Andy McCoy. Nyt Margeran Nicole-vaimo on jäänyt kiinni rattijuopumuksesta.

TMZ uutisoi Nicole Boydin ajaneen risteyksessä punaisia päin Pennsylvaniassa sijaitsevassa West Chesterissa. Kolarin toinen osapuoli jouduttiin toimittamaan sairaalaan, mutta hänellä ei ole hengenvaaraa. Paikalle saapuneet poliisit haistoivat nopeasti, että Bam Margeran vaimo oli nauttinut alkoholia.

Nicole Boydia odottaa nyt tuomio rattijuopumuksesta. Naisen ajama Porche Panamera hinattiin paikalta pois pahoin vaurioituneena. Kyseessä on sama ajoneuvo, jolla myös Bam Margera ajoi kolarin vuonna 2011.