Laulajatähti kokeili ensikerran sushia – ilme kertoi kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

39-vuotias kantritähti Blake Shelton on jotenkin onnistunut välttymään julkkispiireissä uiskennellessaan sushin syömiseltä. Tämän kuultuaan juontaja Jimmy Fallon ei voinut vastustaa kiusausta vaan hän pakotti Sheltonin kanssaan suosittuun sushiravintolaan.

Jimmy Fallon vei Sheltonin New Yorkissa sijaitsevaan Nobu-nimiseen ravintolaan, mikä on muun muassa yksi Kardashianien lempiravintoloista. Fallon aloitti illallisen Sheltonin kanssa maistattamalla hänellä sakea, jonka Shelton kuvaili maistuneen vesivärivedeltä.

Sushin syöminen ensimmäistä kertaa ei ole aina se parhain kokemus, koska raakaan kalaan ja sen koostumukseen tottuminen voi vaatia muutaman syöntikerran. Shelton ei inhonnut kaikkea maistamaansa ja kokeilikin urheasti jokaista lautasella olevaa palasta, mutta kalojen koostumus muistutti häntä lähinnä leikkitaikinasta ja inkiväärin palanen valmiiksijauhetusta purukumista.